Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Самборі побудують каналізаційні очисні споруди

Головне управління житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища здійснює реалізацію проекту з будівництва каналізаційних очисних споруд в місті Самборі, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За  повідомленням  начальника головного управління ЖКГ Львівської облдержадміністрації Ігоря Цейтліна, даний проект розроблено з метою забезпечення очистки стічних вод до нормативних показників, припинення скиду неочищених стічних вод в русло річок Млинівка, Дубрівка та недопущення забруднення поверхневих вод ріки Дністер.

Ігор Цейтлін зазначив, що вже проведено процедуру державної закупівлі та визначено переможця (ТзОВ «Західенергомонтаж»), з яким  укладено відповідну угоду на загальну суму понад 19,2 млн.грн., з яких на 2012 рік з обласного фонду заплановано фінансування в сумі 1 млн грн.

«При належному фінансуванні планується завершити реалізацію даного проекту до кінця 2014 року», – підсумував  І.Цейтлін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ