Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Самборі стрілянина біля кафе, троє поранених

У Самборі біля місцевого кафе-бару між чоловіками виникла суперечка під час якої, 26-річний зловмисник дістав предмет схожий на пістолет та вистрілив з нього у трьох молодих людей. За фактом хуліганства правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами Тетяни Охріменко, помічника начальника Самбірського МВ.

До Самбірського міського відділу міліції, 23 листопада, надійшло повідомлення з приймальної Самбірської центральної районної лікарні про те, що до них поступили троє громадян з кульовими пораненнями.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що двоє 20-річних та 18-річний мешканці Самбора, тілесні ушкодження отримали близько п’ятої години ранку біля одного з кафе-барів міста.

Правоохоронці встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 26-річний місцевий мешканець. Біля кафе-бару між ним та потерпілими виникла суперечка. Під час якої, 26-річний чоловік дістав предмет схожий на пістолет на вистрілив з нього у трьох молодиків.

Працівники міліції вилучили у підозрюваного предмет схожий на пістолет. Експертиза встановила, що це є спецзасіб для відстрілу гумовими кулями.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство). КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ