Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У санаторіях Моршина включили в раціон маслянку МК „Галичина”

Молочна компанія “Галичина” розпочала новий проект – поставку до лікувально-оздоровчих санаторіїв Прикарпаття кисломолочного напою маслянка. Сьогодні цей смачний та корисний продукт вже включили до свого раціону “Перлина Прикарпаття” та “Черемош” у місті Моршині. На черзі “Прикарпатська ватра” та здравниці Трускавця. Про це повідомили в прес-службі молочної компанії „Галичина”.
Спеціально під проект розробили нову упаковку маслянки – пластиковий стакан на 200 мілілітрів, який на відміну від стандартної півлітрової пляшки „Галичини”,  дозволяє роздати продукт кожному індивідуально.
„Молочна кухня – дуже важлива для лікувально-оздоровчих закладів, — каже лікар-дієтолог, завідуючий їдальнею санаторію “Перлина Прикарпаття” Андрій Кравець.— Навіть коли ми мали проблеми з фінансуванням, не відмовлялись від неї. Адже молочні продукти – запорука здорового харчування та чудова профілактика шлунково-кишкових захворювань. З молочною компанією “Галичина” працюємо вже чотири роки поспіль. Продукція „Галичини”: кефір, йогурти, сметана – щодня у раціоні нашого санаторію. Зараз додали до харчування кисломолочну маслянку, якою відпочиваючі смакують раз на тиждень”.
Як і кефір, маслянка містить вітаміни В1, В2, В6, В12, Е та аскорбінову кислоту. Такий комплекс позитивно впливає на обмін речовин. Крім того, цей кисломолочний напій багатий на біологічно активні речовини, що мають антисклеротичну дію, нормалізують рівень холестерину.
ЗАТ “Галичина” – українська молочна компанія, заснована в 1998 році. Основні торгові марки: національні ТМ “Галичина” і ТМ “Чабани” та західноукраїнська ТМ “Молочар”. На сьогодні компанія «Галичина» - лідер ринку Західної України. В планах до 2007 року продавати продукцію у всіх містах-мільйонниках України. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ