Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У селі біля Львова злодійка проникла у дім переселенців й поцупила звідти гроші

18 березня близько 18:00 в одному з сіл Львівського району невідома жінка проникла у будинок, де проживала тимчасово переселена мешканка Харкова, звідки викрала значну суму коштів в іноземній валюті.
Фото: Поліція Львівської області

Про це повідомили у пресслужбі Поліції Львівської області. 

"Зловмисниця намагалась втекти, проте її помітила господиня будинку, яка закликала на допомогу свого чоловіка. Він утримував непрохану гостю, а його дружина повідомила про подію на оперативну лінію 102", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили зловмисницю. Нею виявилася неодноразово судима 57-річна дрогобичанка. Поліція затримала жінку в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучила речові докази.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.15 - ч.5 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ