Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У селі Нагуєвичі Дрогобицького району відбудеться Фестиваль молоді «Нагуєвичі-2006»

У рамках відзначення 150-ї річниці від дня народження Івана Франка Управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА з 26 по 28 серпня 2006 року у с. Нагуєвичі Дрогобицького району проводить Фестиваль молоді «Нагуєвичі-2006» — про це сьогодні, 10 серпня 2006 року, під час прес-конференції повідомив начальник управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрій Корнат.

За його словами, основною метою цього Фестивалю є об’єднати творчу, активну молодь України, зокрема, Львівщини, навколо постаті, яка здатна об’єднати усю Україну і весь український народ. Для цього, РДА області формують районні молодіжні делегації, до складу яких входять молоді держслужбовці, вчителі, працівники культури, освіти, медицини тобто елітна молодь Львівщини.
«Ми хочемо передати усій молоді ідеали Івана Франка, дух, який буде панувати на святі, — зазначив Андрій Корнат. — З цією метою, до участі в заході ми запросили представників з інших регіонів України. Зокрема, станом на сьогодні до нас зголосилися приїхати делегації з 11 областей на чолі з начальниками управлінь у справах сім’ї та молоді. Ми сподіваємося на те, що у святі візьме участь міністр у справах справах сім’ї та молоді України Юрій Павленка. Також запросили представників української діаспори; на високому рівні ведуться переговори щодо участі в святі видатної української поетеси Ліни Костенко». 
Як зазначив начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА, організатори Фестивалю сподіваються, що у часть у заході візьме близько 3 тисячі молоді. Основною формою проживання гостей буде наметове містечко, де буде також організовано харчування. 
Як розповів голова профкому студентів Львівської державної музичної академії ім. М.Лисенка, організатор творчої частини молодіжної програми „Пісня Будущини” Олександр Драган, в рамках Фестивалю 26 серпня 2006 року  відбудеться відвідання музею-садиби Івана Франка, похід до пам’ятника Франка, а також до «стежок» Франка. Окрім цього, відбудеться спільна екуменічна молитва з нагоди свята та концертна програма за участі творчих колективів з усіх куточків України.
За словами Андрія Корната, завершуватиме Фестиваль ватра для молоді, та святковий феєрверк.
«Що стосується фінансування, то Управлнння у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА профінансує транспорт для перевезення молоді та організацію творчої частини. Сума таких витрат становить 5300 грн», — зазначив Андрій Корнат. 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ