Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У селі Зіболки на Жовківщині буде проведено Дні поля

30 серпня у селі Зіболки Жовківського району буде проведено Дні поля „Сучасні технології виробництва та маркетингу овочевої продукції” – повідомив Сергій Гавришев, фахівець з ринкової інформації Львівського представництва Проекту аграрного маркетингу (ПАМ).
У Дні поля візьмуть участь представники провідних компаній - постачальників матеріально-технічних ресурсів, продукція яких буде представлена на демополі, представники переробних підприємств, гуртової/роздрібної торгівлі та керівники фермерських господарств – виробники плодоовочевої продукції.
На Дні поля буде продемонстровано більше 200 сортів і гібридів овочевих культур та картоплі. Учасників заходу буде ознайомлено із сучасними технологіями вирощування овочів, можливостями мінімізації виробничих витрат для досягнення оптимальних показників якості та прибутковості, а також ефективними засобами реалізації овочевої продукції. На Дні поля спеціалісти ПАМ, а також представники провідних компаній - постачальників матеріально-технічних ресурсів, представники переробних підприємств і гуртової/роздрібної торгівлі поділяться досвідом роботи на плодоовочевому ринку та вимогами до продукції, яку вони закуповують.
Уперше на Дні поля, які проводить ПАМ на Львівщині, будуть продемонстровані зразки техніки для вирощування овочів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ