Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У селищі Дашава масово вирубують ліси, - депутат

У селищі Дашава, що на Стрийщині, без погодження з громадою масово вирубують ліси. Про це 18 січня 2017 року повідомив заступник голови постійної комісії з питань земельних відносин, екології, сільського господарства, промисловости, транспорту і доріг Стрийської районної ради, очільник Стрийської районної організації ВО «Свобода» Мар`ян Берездецький. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

На звернення активістів та депутатів Дашавської сільської ради щодо масової вирубки лісів свободівець відвідав місця вирубок лісової породи, а також зустрівся з головою Дашавської селищної ради Тарасом Греськівим. Мар’ян Берездецький поспілкувався з місцевими активістами та з’ясував, що не проводилися громадські слухання, а відповідно - вирубки не погоджені з громадою, не виданий дозвіл на вирубку - лісорубний квиток.

«Влада замилює очі людям, звітуючи,  що «все вирішує громада». Маємо приклад, коли вирубують стратегічну сировину дубу без жодних погоджень з громадою.  Мусимо спільно відстоювати наші ліси, бо це є наше багатство», - зазначив Мар’ян Берездецький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ