Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У селищі Оброшиному біля Львова жорстоко побили агітаторів Тягнибока

Троє агітаторів кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока потрапили до лікарні після нападу на них молодиків під керівництвом "нашоукраїнця" Юрія Бутинця. У всіх трьох діагностували струс мозку, забої та травми. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

 

Після клінічних обстежень одного з постраждалих – члена дільничної виборчої комісії в селі Містки Пустомитівського району Івана Цегелика – госпіталізували в хірургічне відділення Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Нагадаємо, 15 січня 2010 року пізно ввечері в селі Оброшино Пустомитівського району, що на Львівщині, побили агітаторів кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока. Сталося це після зустрічі з виборцями, яка відбувалась у місцевому Народному домі. Бандою нападників керував керівник виборчого штабу Віктора Ющенка в Пустомитівському районі, депутат районної ради Юрій Бутинець.

Юрій Бутинець був присутній на зустрічі зі "свободівцями", під час якої демонстрували фільм "Бандерівці", а наприкінці показали відеосюжет про побиття молодих націоналістів в Одесі. Очевидно, щось йому не сподобалося, бо після завершення зустрічі, надворі, на агітаторів Тягнибока вже чекала група молодиків. Окрім районного депутата, серед нападників помітили його зятя, який працює в міліції.

Нападники втекли до прибуття міліції. Правоохоронці опитали свідків та постраждалих. Серед постраждалих – голова Пустомитівської районної організації ВО "Свобода" Ярослав Мудрий та "свободівець" Роман Панахид.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ