Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Сенаті США виступають за введення санкцій проти фігурантів "кремлівського списку"

​Сенатори-демократи підготували резолюцію з вимогою ввести нові санкції проти РФ Група членів Сенату США, яка представляє Демократичну партію, підготувала проект резолюції з вимогою запровадження санкцій проти фігурантів так званого "кремлівського списку", передає Politico.

Повідомляється, що резолюцію підготували впливові сенатори Бен Кардін, Шеррод Браун і Роберт Менендес у відповідь на відмову адміністрації президента США Дональда Трампа ввести нові санкції проти Росії відповідно до прийнятого влітку 2017 року закону.

У тексті резолюції Росію звинуватили в підриві демократичних процесів в Україні, за підтримки уряду Сирії, а також у спробах втручання у внутрішню політику США і країн Європи. Сенатори пропонують розширити санкції проти Росії з урахуванням інформації, яка міститься в "кремлівській доповіді".

Відзначимо, за підсумками минулих виборів демократи в обох палатах Конгресу знаходяться в меншості і, відповідно, резолюція такого типу не є обов'язковою для виконання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мінфін США розширив "кремлівську доповідь" представниками окремих районів Донецької та Луганської областей України.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ