Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У середньовічній новоросії продовжуть "полювання на відьом", - Снєгирьов

У Луганську " управління розвідки" "лнр" запросило на співбесіду дружину одного з лідерів місцевих сепаратистів, організатора т.зв. "руской вєсни", а згодом "народного губернатора" Луганщини товариша Харитонова. Свого часу, в березні 2014 року, Харитонов був затриманий співробітниками СБУ та етапований до Києва, де йому пред'явили звинувачення у захопленні будівлі Луганської ОДА та спробу насильницької зміни конституційного ладу. Про це на Фейсбуці пише активіст з Луганська, голова ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Риторичне питання Харитонова до "управління розвідки", далі мовою оригіналу:     "Вы не охирели?", залишилося без відповіді. Харитонов та його однопартійці з ПСПУ, зокрема, товариш Корсакова, відомі своєю позицією та критикою на адресу Плотницького.

У "днр" теж свої "качелі". Про замах та спробу усунення з політичної та військової арени днр заявив заступник міністра оборони "днр", очільник "гру" "днр". Петровський.

«Не хочу нікого засмучувати, але ... спочатку замах. Потім наполегливо запросили в Москву. Потім так само наполягли терміново повернутися в Донецьк. А вчора не випустили через кордон з формулюванням: «Для забезпечення вашої безпеки не дозволяється в найближчі дні виїзд в "днр". Цілком очікувано, але не остаточно".

На цей момент Петровський знаходиться в Ростові-на-Дону і збирається "підірвати що-небудь інформаційне".

Ну що ж, займаємо місця у глядацькій залі, запасаємося терпінням і попкорном та чекаємо продовження вистави "Павуки в банці", - написав Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ