Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У середу Ющенко у Польщі

У середу, 1 липня, Президент Віктор Ющенко здійснить робочий візит до Польщі. Візит відбудеться на запрошення президента Польщі Леха Качинського з нагоди відзначення 440-ої річниці підписання Люблінської унії, - повідомила прес-служба Президента. -
Серед учасників урочистостей у Любліні будуть президент Литви Валдас Адамкус та колишній голова парламенту Білорусі Станіслав Шушкевич.

Планується, що Ющенко візьме участь у церемонії відкриття і освячення меморіальної таблиці на честь 440-ої річниці Люблінської унії під назвою "Від Люблінської унії до Європейського Союзу" та підписання главами держав Спільної однойменної Декларації.

Також у Любліні відбудеться церемонія присвоєння Ющенку, Качинському, Адамкусу та Станіславу Шушкевичу звань почесних докторів Люблінського католицького університету ім. Івана Павла ІІ.

Крім того, згідно з графіком президента, 3 – 5 липня Ющенко перебуватиме з робочою поїздкою в Автономній Республіці Крим.

"Мета поїздки – вивчення на місці комплексу питань щодо соціально-економічної ситуації, перспективи розвитку регіону та ознайомлення жителів АРК з проектом Конституції, розробленим президентом", - сказано у повідомленні, розміщеному на сайті президента.

Планується, що 3 липня в Криму Ющенко проведе нараду щодо розвитку інвестиційних проектів у регіоні. Нараду транслюватимуть у прямому ефірі НТКУ, "5 канал" та НРКУ.

5 липня у Севастополі президент візьме участь в урочистостях з нагоди Дня флоту України.

"Під час економічної та політичної кризи президенту необхідно отримувати інформацію з регіонів з "перших вуст". Тому Віктор Ющенко у рамках програми регіональних поїздок щотижня здійснює робочі поїздки по областях України", - йдеться у повідомленні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ