Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У серпні на виробництві у Львівській області загинуло троє працівників

Нещасний випадок зі смертельним наслідком стався 1 серпня з  вантажником ТзОВ «Санаторій «Карпати». Вантажний ліфт зупинився на 5-му поверсі, але дверцята не відчинялися. Вантажник спробував самотужки їх відчинити і при спробі вийти впав у шахту. Отримавши тяжку травму, він помер на місці події.
20 серпня нещасний випадок зі смертельним наслідком стався зі  сторожем Стрийського гравійного дробильно-сортувального заводу Львівського об’єднання «Облагрошляхбуд». О 20:00 він вийшов на зміну, але сказавши своїм колегам, що хоче помитися, велосипедом поїхав до найближчого ставка, де і втопився.
Наступного дня подібний нещасний випадок зі смертельним наслідком стався з  фельдшером Дрогобицької районної лікарні №2 Дрогобицького районного територіального медичного об’єднання. Виконуючи розпорядження Дрогобицької РДА щодо впорядкування території садиби І. Франка в с. Нагуєвичі, головний лікар ДРЛ №2 скерував на виконання громадських робіт бригаду, до якої входив і потерпілий. Після виконання робіт працівники службовою санітарною машиною заїхали на озеро в село Унятичі. Під час купання молодий (1985 року народження) медичний працівник втопився.
З усіх випадків зі смертельними наслідками працівниками територіального управління Держпромгірнагляду по Львівській області  ведуться спеціальні розслідування. Повідомила прес-служба територіального управління Держпромгірнагляду по Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ