Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Щасті замерзла центральна система опалення, люди залишають місто

Внаслідок одного з учорашніх обстрілів м.Щастя пошкоджено центральний колектор, що подає тепло в житлові будинки. Місто залишилося без тепла. Під час ремонту стався новий обстріл, осколками з мінометної міни поранені двоє працівників теплокомуненерго (чоловік і жінка). Відновити теплопостачання через обстріли не вдалося, протягом ночі в Щасті було близько 15 градусів морозу, центральна система опалення замерзла. Про це на своєму сайті повідомив Геннадій Москаль

Зараз ремонтники розморожують систему по окремих будинках і намагаються подати тепло. Працівників ремонтних бригад не вистачає, оскільки люди масово виїжджають зі Щастя на безпечні території. На сьогодні в місті залишилося менше як 5 тисяч населення (в мирний час тут проживало близько 12 тисяч).

"Теплоелектростанція працює, однак внаслідок одного з учорашнього обстрілів серйозно пошкоджена лінія електропередач, що веде до Новоайдару, - повідомляє Геннадій Москаль. - П’ять населених пунктів поблизу Щастя знеструмлені, відновити подачу світла можна буде тільки з понеділка, оскільки необхідний підйомний кран та вишка".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ