Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У «Шевченківському гаю» святкуватимуть День Незалежності України

24 серпня у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького з нагоди 26-тої річниці Незалежності України відбудеться святкова акція «Україна – це ми!». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Почесними гостями благодійного дійства стануть воїни АТО, їх сім’ї та сім’ї Героїв Небесної Сотні.

«У програмі святкування - розваги від дельфінарію «Оскар», від «Дуже наукового шоу «ОШОУ», веселих аніматорів. Львівська академія «Start_IT» запросить на дитячу ІТ-галявину, де діти творитимуть анімаційні мультфільми та ігри, на галявині краси майстрині салону краси «Shamani» створюватимуть маленьким красуням та їхнім мамам креативні, експериментальні, сучасні стрижки, зачіски, макіяж у етно та патріотичному стилях», - розповідають організатори.

До Дня Незалежності у Львові облаштують квіткову композицію

На гостей Музею також чекатимуть дефіле духових оркестрів, велика шоу-програма від радіо «Lemberg» та дуету ведучих «ВлаТар». А ще - вистава «Всі миші люблять сир» від театру «Мельпомена»,  приємні подарунки та безліч різноманітних майстер-класів:

1. «Молекулярна кухня» від учасниці реаліті-шоу «Майстер-шеф» Наталії Петрик

2. надання невідкладної медичної допомоги

3. виготовлення патріотичного намиста, браслета

4. розмалювання пряників в патріотичній тематиці

5. випікання хліба у давній печі

6. соломоплетіння

7. ковальство

8. гра на народних музичних інструментах

Організатори: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького, Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну». За підтримки Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ