Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Шевченківському районі активно борються із незаконними кіосками і гральними автоматами

Після інвентаризації малих архітектурних форм, встановлених у Шевченківському районі, було виявлено 69 самовільно встановлених об’єктів, - повідомляє відділ соціально-економічного розвитку Шевченківської районної адміністрації. До 5 червня 2006 року всіх власників незаконних МАФів було попереджено про необхідність їх демонтажу. Станом на 15 серпня в районі було демонтовано 49 із тих 69 об’єктів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Щодо кіоску на проспекті Чорновола, 61, - районна адміністрація звернулася до управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради з проханням розірвати договір оренди земельної ділянки, оскільки кіоск було встановлено без кольорового паспорта. Відтак цей МАФ буде демонтовано.
Водночас із 215 ігрових автоматів, які були розташовані в Шевченківському районі міста, станом на 11 серпня ліквідовано 107.
Залишилось демонтувати 24 ігрових автомати в 12 об’єктах (бари, кафе, ресторани), 40 ігрових автоматів, які встановлені у чотирьох кіосках, та три недіючі автомати на вул. Мазепи, 11, пр. Чорновола, 67 а, вул. Липинського, 60.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ