Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Шевченківському районі Львова ліквідували аварійну службу

Для оптимізації роботи та ефективного функціонування аварійних служб у Шевченківському районі ліквідували аварійну службу, яка функціонувала при ЛКП–402. Ця служба обслуговувала мікрорайони Рясне–1 і Рясне–2. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі міської ради.
„У зв’язку зі збитковістю та неефективним функціонуванням двох аварійних служб у районі ми скоротити одну службу. Зараз шукаємо оптимальне рішення щодо того, хто обслуговуватиме житлові масиви Рясне–1 і Рясне–2. Поки що цей мікрорайон обслуговуватиме одна районна служба. Щоб оперативно ліквідувати аварійні ситуації цих віддалених мікрорайонів, ми плануємо залишити кілька людей при ЛКП”, – повідомила в. о. голови Шевченківської районної адміністрації Ярослава Білостоцька.
Загалом, у місті функціонує 7 аварійних служб при комунальних підприємствах, які надають послуги мешканцям міста з водопостачання, теплопостачання, освітлення вулиць тощо. Свою службу має «Львівводоканал», «Львівтеплоенерго», «Залізничнетеплоенерго», «Львівсвітло», «Львівелектротранс», «Львівгаз», львівські міські електричні мережі.
Крім того, є 5 аварійних служб при районних адміністраціях. Ці служби призначені для ліквідації аварій у будинках і квартирах у конкретному районі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ