Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Шевченківському районі цього року ремонтували близько п’ятдесяти доріг

Цього року у Шевченківському районі Львова відремонтували доріг на 5,513 млн. гривень - повідомляє прес-служба Львівської міської ради Як повідомили у Шевченківські районній адміністрації, 3, 518 млн. грн. витратили на ремонт магістральних вулиць, 1,480 млн. грн. – на внутрішньоквартальні дороги та 515 тис. грн. на влаштування асфальтного покриття на ґрунтових вулицях.
За словами начальника відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Михайла Тицького, цього року навели лад на вулицях, які не ремонтували понад 20 років. «У Рясне-1 ми відремонтували вулицю Томашівського, яка перебувала у жахливому стані. Перше асфальтне покриття тут було покладено неякісно і швидко зруйнувалося. Її не ремонтували понад два десятки років. Така ж ситуація була з вулицею Пстрака», - сказав Михайло Тицький.
Загалом, у Шевченківському районі цього року ремонтні роботи проводили на таких вулицях: Грінченка, Лінкольна, Мазепи, пр. Чорновола, Голоско, Миколайчука, Раппопорта, Окуневського, Мідній, Золотій, Шевченка, Величковського, Хорватській, Кошиця, Тичини, Інструментальній, Замарстинівській, Варшавській, Чигиринській, Ю. Липи, Шевченка, Липинського, Брюховецькій, Ряснянській, Промисловій, Мурованій, Нагірній, Джерельній, Дашкевича, Орлика, Єрошенка, Вінниця, Хмельницького, Гуні, Хімічній, Східній, Панча, Яна Купали, Весняній, Клепарівській, Масарика, Туринського, Яблуневій, Творчій, Б. Тена, Донецькій, Тунельній.
Нагадаємо, цього року на ремонт доріг районним адміністраціям з міського бюджету було виділено понад 26 млн. гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ