Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У школах Львівщини відзначать День Соборності та Свободи України

22 січня з ініціативи департаменту освіти і науки Львівської ОДА у загальноосвітніх навчальних закладах Львівщини проводитимуться виховні та тематичні заходи, приурочені до Дня Соборності та Свободи України. Повідомила прес-служба ОДА.

Зокрема, у школах області для учнів проводитимуть тематичні уроки, семінари, конференції, виховні години, зустрічі з учасниками національно-визвольних змагань, екскурсії учнівської молоді в музеї, конкурс малюнків «Моя Батьківщина».

У шкільних бібліотеках будуть відкриті книжково-журнальні виставки, проводитимуться бібліографічні огляди літератури та експонуватимуться портрети українських письменників та історичних діячів, чия творчість і діяльність нерозривно пов’язана з боротьбою за волю України.

Окрім цього, 21-22 січня з нагоди Дня Соборності та Свободи України відбудеться урочистий радіоміст вихованців дитячої колективної КХ радіостанції імені В. Мархасіна «Схід і Захід разом».

Також 22 січня, у День Соборності та Свободи України, у Львівському обласному Будинку вчителя пройде семінар педагогічних працівників. Початок о14.00 год.

Нагадаємо, офіційно в Україні День Соборності відзначався з 1999 року. 30 грудня 2011 року Указом Президента України Віктора Януковича День соборності на офіційному рівні було скасовано, натомість встановлено «День Соборності та Свободи України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ