Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У школі № 2 урочисто відкриють відремонтований спортзал

Завтра, 29 листопада, відбудеться урочисте відкриття капітально відремонтованого спортивного залу у ССЗШ №2, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На спортивному святі усі присутні побачать виступи вокального ансамблю «Веселі нотки», танцювально-спортивного колективу «Гармонія», показові виступи з бойового гопака, айкідо-сінкікай, спортивної гімнастики та спортивно-бального танцю. Початок свята – о 14.30 год. Місце проведення - спортивний зал Львівської спеціалізовано Середньої загальноосвітньої школи № 2 І–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови, за адресою вул. В. Великого, 55-А.

Ремонт у спортивному залі цієї та ще шести інших шкіл Львова проводився у рамках проекту Українського фонду соціальних інвестицій «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Міський простір». Це німецько-український проект, реалізація якого полягала у проведенні капітального ремонту спортивних залів за кошти уряду Федеративної Республіки Німеччина через KFW та власним 5% внеском від вартості мікропроекту батьківської громади та спонсорів шкіл-учасниць проекту.

«Ми з німецької сторони мали нагоду виділити кошти на таку ініціативу, яку реалізовували протягом останнього року – реконструкцію спортзалів. Спорт дуже важливий для розвитку дітей. Я вважаю, це великий внесок у майбутнє і України, і дружби з німецькою стороною. Хочу подякувати і батькам, і вчителям, і нашим колегам з УФСІ. На мою думку, все вдалося дуже добре і якісно», – розповів представник німецької державної програми економічної співпраці з Україною, консультант-експерт УФСІ Андрій Хемме.

«Львів є одним з найактивніших міст, які беруть участь у різних програмах. Це одне з найкращих міст, яке дуже піклувалося про цей проект», – зазначив директор Львівського регіонального представництва Українського фонду соціальних інвестицій Сергій Шигірт.

«Школа № 2 дуже добре спрацювала у реалізації цього проекту, оскільки слід згадати, щовона увійшла у проект в середині його реалізації, а не з першого дня, тому їй треба було мобілізувати максимально сил, щоби виконати усі зобов’язання, які покладалися німецькою стороною на школу. Слід сказати, що дуже складно було переконати батьківську громаду в тому, що ті 5 відсотків від вартості проекту треба зібрати. А це не мало, не багато- майже 60 тисяч гривень. І треба віддати належне директорові школи, що вона змогла переконатибатьків, і подякувати батькам, щовони долучилися, і подякувати спонсорам. Бо саме завдяки спільній праці наші діти займатимуться спортом у якісних умовах», - каже начальник Франківського районного відділу освіти Оксана Росипська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ