Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У школі-інтернаті міста Сколе проведено позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС з приводу відновлення опалення у школі

25 січня о 09 год. 00 хв. на околиці м. Сколе відбулось промерзання відкритого поверхневого водозабірника, що призвело до припинення  водопостачання об’єктів та житлового сектору на вул. Князя Святослава. 26 січня в м. Сколе в школі-інтернат, де в результаті сильних морозів система опалення була виведена з ладу, було проведено позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС, на якій проведено оцінку матеріальних збитків та затрат на відновлення опалення цієї школи.
Комісією було вирішено: з фондів матеріального резерву району виділити 10000 грн та у зв’язку з великим обсягом робіт та значними матеріальними затратами, вийти з клопотанням перед ЛОДА про виділення додатково коштів на суму 45000 грн; Сколівському відділу освіти створити три бригади (з залученням газозварників підприємств ЛВДС „Дружба”, Сколівський автодор, теплокомунгосп) з відновлення теплопостачання. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ