Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У схованці від дощу загинуло двоє людей

23 серпня близько 18.00 в м. Пустомити по вул. Гайдамацька, 22 на території ТзОВ "Карпати - сервіс" внаслідок руйнування покрівлі аварійної споруди відкритого сховища (будівля дерев’яна, крита бляхою, розміром в плані 6 х 5 м) дві особи загинули та одну особу травмовано, які на даний момент ховалися від дощу, а саме: Валентина Щ, 1955 року народження – загинула на місці події; Роман С, 1932 року народження – загинув на місці події; Анісія Х., 1949 року народження – отримала травми легкого ступеня важкості, яка перебуває на амбулаторному лікуванні по місцю проживання. 
 Обставини загибелі встановлюються, проводиться розслідування. Про це повідомив прес-центр Головного управління МНС у Львівській області.
 На місце події виїжджала оперативно-мобільна група Пустомитівського РВ ГУ МНСУ в Львівській області в кількості 1 од. техніки та 2 чол., РДА Пустомитівського району 1 од. техніки та 2 чол., оперативна група Пустомитівського РВ МВСУ у Львівській області 2 од. техніки та 4 чол., прокуратура Пустомитівського району 1 од. техніки та 2 чол., швидка медична допомога Пустомитівського району 1 од. техніки та 3 чол.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ