Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У січні стартує прийом робіт на здобуття Міжнародної премії ім. Івана Франка

З 15 січня Міжнародний фонд Івана Франка розпочне прийом робіт та супровідних документів на здобуття Міжнародної премії імені Івана Франка у 2020 році.

Премія присуджується щороку науковцям у галузузі україністики та соціально-гуманітарних наук і має на меті заохотити вчених з різних країн світу до проведення актуальних досліджень у галузі соціально-гуманітарних наук та україністики, що увиразнюють гуманістичний, національний, духовний, державотворчий сенс для пізнання та утвердження наукової і культурної спадщини України у світовому контексті.

Наукові роботи (монографії)  і супровідні документи прийматимутьсядо з 15 січня до 1 березня 2020 року.

На офіційному сайті Фонду потрібно заповнити електронну форму.

А три екземпляри наукової роботи в друкованому вигляді  надіслати поштою на адресу Комітету Премії (01030, м.Київ, вул. Володимирська, 48А, оф.15). Друковані екземпляри мають бути завізовані автором наукової роботи.

З переліком документів та з положенням про Міжнародну премію ім. Івана Франка можна ознайомитися тут.

Як повідомив в коментарі Гал-інфо один з меценатів премії Мирослав Хом'як, міжнародна премія імені Івана Франка, за роки свого існування, стала найвищою відзнакою за наукову працю.

"Мені як меценатові важливо підтримувати україністів та гуманітаріїв сьогодення, які водночас є елітою нації. Украплюючи фундамент національної пам'яті сьогодні, ми забезпечуємо суверенність нашої Батьківщини завтра",  - зокрема зазначив пан Мирослав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ