Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У січні випуск промислової продукції Львівщини зменшився на 14,5%

У січні 2006 року, порівняно з січнем 2005 року, випуск промислової продукції в області зменшився на 14,5%. Про це „Гал-info” повідомили в головному управлінні статистики у Львівській області.
Скоротили виробництво підприємства обробної промисловості (на 16,1 %), а також добувної промисловості (на 15,3%). Разом з тим наростили обсяг виробництва підприємства з виробництва та розподілення електроенергії - на 9,7 %.
З видів діяльності обробної промисловості скорочення виробництва, порівняно з січнем 2005 року, відбулось на підприємствах з виробництва продуктів нафтопереробки (на 81,6 %), легкої промисловості (на 7 %). Найбільше зростання обсягів спостерігалося на підприємствах металургії та оброблення металу (на 64,8 %), машинобудування (на 36,3%), целюлозно-паперової та поліграфічної промисловості (на 11,1 %), хімічної і нафтохімічної промисловості (на 10,1%), харчової промисловості та перероблення сільськогосподарських продуктів (на 6,3 %).
У січні 2006 року, порівняно з січнем 2005 року, обсяг промислового виробництва знизився у дев’яти районах з двадцяти та у чотирьох містах з дев’яти. Найбільше зниження обсягів виробництва спостерігалось у місті Дрогобичі (на 73,2 %). У Львові виробництво промислової продукції зросло на 6,6 %. Суттєво перевищено обсяги виробництва січня 2005 року у місті Новий Розділ (у 2,3 раза) та Жовківському районі (у 2 рази). Збільшили обсяги виробництва також підприємства Буського і Радехівського районів (у 1,6 раза).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ