Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У сільському господарстві Львівщини реалізується 39 інвестиційних проектів

Однією з провідних ресурсоутворюючих галузей області є сільське господарство, задля зміцнення позицій якого в області реалізуються низка цільових агропрограм. Так, протягом року з обласного бюджету профінансовано 6 програм на суму понад 4 млн. грн. Покращився стан фінансування програм з районних бюджетів, на виконання яких за 9 місяців профінансовано в обсязі 1,7 млн. грн., що на 84 % більше до минулорічного. Повідомив під час засідання колегії Львівської ОДА 17 листопада начальник головного управління економіки Львівської ОДА Денис Шмигаль. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У галузі реалізовувалось 39 інвестиційних проектів, з них 12 за участю іноземних інвесторів. Іноземними інвестиційними компаніями укладено 20,2 тис. договорів оренди на земельні частки (паї) на площу 34,5 тис. га.

З метою забезпечення населення високоякісною сільськогосподарською продукцією і продуктами її переробки для більш повного насичення споживчого ринку і задоволення потреб населення продуктами харчування за доступними цінами у 2010 році було організовано та проведено 342 продовольчих ярмарків, на яких реалізовано понад 2,2 тис. тонн с/г продукції на суму 15,5млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ