Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сколівському районі стався витік нафти

31 березня 2006 року неподалік с. Межиброди Сколівського району виявлено розтікання нафти. Повідомив прес-центр ГУ МНС у Львівській області.
За даними оперативної групи Сколівського РВ ГУ МНСУ в Львівській області,  довжина розливу нафти становить 40 м, ширина – від  30 см до 1,5 м). За попередньою оцінкою, на поверхні ґрунту розтеклось близько 500 літрів нафти. Площа розтікання та кількість нафти не збільшується. На відстані 20 м від розлитої нафти протікає безіменний потік, який орієнтовно через 2 км впадає в ріку Стрий. У потоці спостерігаються маслянисті плями.
Щоб не допустити потрапляння нафти в ріку Стрий, працівники Сколівського РВ ГУМНС України в Львівській області на безіменному потоці встановили 4 гідрозатвори.
1 квітня 2006 року НГВУ «Бориславнафтогаз» провів зняття верхнього шару ґрунту над місцем розтікання нафти, під яким було виявлено металеву ємність (орієнтовно 20 м3) з нафтою. Було проведено відкачування нафти з ємності, а саму ємність розкопано та за допомогою крана піднято на землю. З гідрозатворів зібрано 50 л нафтоводяної суміші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ