Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сколівському районі відбувається обласний етап військово-патріотичної гри «Сокіл»

З 19-24 червня на базі «Карпати» с. Дубина Сколівського району відбувається обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Про це повідомили в департаменті освіти та науки Львівської ОДА..

Захід відбувається на виконання Указу Президента України від 13.10.2015 № 580/2015 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» та з метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді.

За право стати учасником ІІІ (Всеукраїнського) етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») змагається 34 команди-переможці  районного, міського етапу гри, а також переможці гри в об’єднаних територіальних громадах. Загалом це 340 учнів і близько ста керівників та суддів гри.

В програмі гри: козацькі перегони,  капеланські години, цікаві, сповнені різних пригод, конкурси та забави. Козацький куліш після конкурсу "Кращий кашовар",  сніданок та вечеря, приготовані на вогнищі, смакують по-особливому. Кожен день – крок до перемоги,  неповторний, сповнений незабутніх вражень. Хто стане першим і отримає право представляти Львівщину у м. Харкові, де буде проходити ІІІ (Всеукраїнський) етап, дізнаємося у суботу на урочистому завершенні. 

24 червня об 11.00. год.  команди-учасниці  зберуться біля колиб під  марш гри «Джура»  «Козацькі зорі».  Вже відомо, що у концертній частині закриття візьмуть участь  рій Судововишнянської ОТГ, який показав свою майстерність у конкурсі «Ватра «Слава Героям» та  рій «Варта» – гість із Луганської області. На учасників гри чекають нагороди: значки «Учасник «Джури» -2017», кубки, дипломи та подяки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ