Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У «Сколівських бескидів» незаконно вилучили понад 10 га землі – Генпрокуратура

Особливо цінні землі Національного природного парку «Сколівські Бескиди» було незаконно передано в комунальну та приватну власність, повідомили у відділі зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України

Перевіркою, проведеною військовою прокуратурою Західного регіону України, встановлено, що через протиправні дії службових осіб Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України та Міністерства оборони, без згоди Верховної Ради України та рішення Кабінету Міністрів України, вилучено з володіння держави особливо цінні землі Національного природного парку «Сколівські Бескиди», площею 10,2 га, вартістю 17,6 млн. грн., розташовані на території Сколівського військового лісогосподарського підприємства Міністерства оборони України, та передано в комунальну та приватну власність.

25.02.2011 порушено кримінальну справу за фактом перевищення службовими особами вказаних органів службових повноважень за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 424, ч. 3 ст. 365 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ