Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Соборі Святого Юра молитимуться за людей, що живуть з ВІЛ/СНІД, та тих, хто допомагає цим хворим

1 грудня 2006 року у Соборі Святого Юра буде відслужено Молебень до Христа Чоловіколюбця у намірі людей, що живуть з ВІЛ/СНІД, їхні сім’ї та тих, хто безпосередньо допомагає хворим на СНІД — про це «Гал-info» повідомили у прес-секретаріаті глави УГКЦ з посиланням на Комісію у справах душпастирства охорони здоров'я УГКЦ.
Комісія у справах душпастирства охорони здоров'я та «Справедливість і Мир» УГКЦ з благословення Блаженнішого Любомира Кардинала Гузара організовують низку заходів у рамках солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ/СНІД. Ці заходи включають оприлюднення та поширення Звернення Комісій, а також проведення у співпраці зі Львівською міською організацією християнської молоді YMCA, «Caritas-Україна», лічницею Шептицького молитовної акції 1 грудня та вишколу для душпастирів, соціальних працівників і волонтерів, які допомагають хворими на СНІД 9 грудня 2006 року.
1 грудня світова спільнота відзначає День солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІД. Ця дата є нагодою нагадати що ця нищівна хвороба щороку вбиває за даними ООН 3 мільйони людей у цілому світі (тільки за минулий рік в Україні померло від СНІДу 2 185 чоловік).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ