Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сокальській РДА обговорили питання створення реабілітаційного центру та відновлення роботи районного товариства захисту дітей-інвалідів “Надія”

9 червня в Сокальській райдержадміністрації відбувся “круглий стіл” на тему “Всім дітям – рівні можливості”, організатором якого виступила коаліція громадських організацій Сокаля, що втілюють на теренах міста проект “Добробут кожної людини – запорука демократії”.

У заході взяли участь перший заступник голови Сокальської райдержадміністрації О. Кінах, його заступник М.Христинич. Обговорювалося питання зайнятості дітей-інвалідів, їх навчання та виховання, а також питання про створення реабілітаційного центру та відновлення роботи районного товариства захисту дітей-інвалідів “Надія”.
У Сокалі є 98 дітей-інвалідів, у районі – 440. На створення реабілітаційного центру готові виділити 20 тисяч євро меценати з Голландії. Проблема – відсутність приміщення. Було вирішено вивчити питання про часткове використання приміщень дошкільної установи №9 для створення такого центру. Окрім цього, учасники “круглого столу” вирішили створити саеціальну робочу групу, яка вивчатиме шляхи вирішення проблеми реабілітації дітей-інвалідів шкільного віку за участю представників громадських організацій, райво, дитячої установи №9, депутатів різних рівнів, архітектури та ЗМІ. Про це повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ