Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Солонці найближчим часом буде встановлено світлофор, – Євген Пастух

Заступник голови Львівської ОДА Євген Пастух заявив, що на прохання мешканців села Солонка найближчим часом на цій ділянці дороги буде встановлено світлофор. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Інтенсивність руху автомобілів на трасі біля села Солонка ускладнює пішоходам перехід дороги навіть попри те, що в цьому місці розміщено пішохідний перехід і розмітку «Школа». Для того, щоб усунути труднощі, які виникають в пішоходів під час перетину дороги на цій ділянці, та для попередження аварійної ситуації необхідно врегулювати перехід проїжджої частини іншим способом – встановленням світлофору.

«Я не надавав жодних коментарів стосовно заборони встановлення світлофору біля зупинки с. Солонка. До мене нещодавно звертався мешканець с. Солонка з проханням встановити світлофор на трасі в селі. Найближчим часом це прохання буде задоволено, світлофор буде встановлено в потрібному місці. Виконанням відповідного доручення вже займаються в МРЕО ДАІ ГУ МВС у Львівській області», - повідомив Євген Пастух.

Також читай тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ