Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Соснівці через несправний обігрівач 2 людей загинули в пожежі

Сьогодні, 19 січня о 2:48 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в 1-поверховому житловому будинку в місті Соснівка по вул. І.Франка, 4 Червоноградської міської ради. Під час ліквідації займання вогнеборці виявили на місці події тіла 2 загиблих осіб: матері та доньки, 1979 року народження, повідомили в прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області

О 03:29 рятувальники ліквідували пожежу, працюючи в апаратах захисту органів дихання через сильне задимлення. Вогнем знищено диван, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

Спричинив пожежу електрообігрівач, який власники помешкання залишили на ніч увімкненим у електромережу. Працюючи без нагляду, прилад спричинив коротке замикання, що в подальшому призвело до смерті 2 людей.



Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із застереженням щодо використання електрообігрівальних приладів. Залишати увімкненими такі прилади у електромережу без нагляду категорично заборонено! Найменша халатність може стати причиною великої біди.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ