Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Соснівці таки відкриють лікарню відновного лікування

6 червня голова обласної ради Мирослав Сеник провів робочу нараду, присвячену вирішенню проблем лікакрні у м. Соснівка Сокальського району. Адже на розгляд третьої чергової сесії облради з поміж інших буде винесене і питання "Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 11.10.05 р. № 408 "Про створення комунального закладу "Львівська обласна лікарня відновного лікування №3".
Попереднє рішення обласної ради, ухвалене депутатами минулого року, так і не набуло чинності. Проти нього висловилися мешканці Соснівки, які запідозрили владу у тому, що в місті хочуть відкрити лікарню для хворих на туберкульоз. Відтак приміщення лікувального закладу й залишається  порожнім. А тим часом шахтарський регіон гостро потребує  лікарні відновного лікування саме для гірників, які страждають професійними хворобами.
На нараді в голови облради, на яку були запрошені міські голови Червонограда та Соснівки, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Пітко, керівник профільної депутатської комісії облради Олесь Лемішко, було вирішено, що лікарню відновного лікування у Соснівці таки відкриють. На черговій сесії облради депутатам запропонують  внести зміни до попередньої ухвали, які допоможуть розблокувати шляхи до її виконання.   Про це повідомили в прес-службі обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ