Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У справі про кіровоградське вбивство «полетіли голови» чільників РДА та ОДА

Указом президент України звільнено з посади голову Кіровоградської обласної державної адміністрації Василя Моцного. Відповідний документ розміщено на офіційному порталі глави держави.
Також розпорядженням Президента звільнено з посади голови Голованівської районної державної адміністрації Кіровоградської області Михайла Крижановського.

Обох посадовців звільнено "за неналежне виконання вимог статті 119 Конституції України щодо забезпечення законності і правопорядку, додержання прав і свобод громадян».

Нагадаємо, 16 червня внаслідок зіткнення з народним депутатом від БЮТ Віктором Лозінським, на той час прокурором Голованівського району Євгеном Горбенком і начальником міліції цього ж району Михайлом Ковальським на території мисливського господарства в Кіровоградській області загинув місцевий житель - 53-річний Валерій Олійник.
27 червня Президент України Віктор ЮЩЕНКО на з’їзді партії «Наша Україна» повідомив, що звільнив зі своїх посад голову Кіровоградської ОДА В.Моцного і голову Голованівської РДА М.Крижанівського.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ