Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У справі вбивства Богдана Дацка створено посилені слідчі групи

У справі вбивства директора ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод” Богдана Дацка створено окремі посилені слідчі групи для розробки кожної з версій вчинення злочину – повідомив під час сесії заступник начальника міської міліції Львова Роман Скіра.
Так, за цим вбивством є шість можливих версій, основна версія це фінансово-економічна діяльність Дацка, однак абсолютно всі версії опрацьовуються дуже активно і щоранку кожна оперативна група звітується за пророблену роботу. Як наголосив Роман Скіра, створена спеціальна робоча група з фахівців МВС, які працюють у Львові по розслідуванню цього злочину. Як додав же міський голова Львова Андрій Садовий, на прохання прокурора області Анатолія Пришка з Генпрокуратури також скеровано спеціальну робочу групу. Справою вбивства директора Склодзеркального заводу, за словами Романа Скіри, займається обласна прокуратура.
Що ж до замаху на життя генерального директора ТОВ „Шувар”, то, за словами Скіри, є чотири версії та орієнтовні підозрювані у вчиненні цього замаху. Як зазначив Скіра, скоро принаймні деякі з резонансних злочинів будуть розкриті.
Нагадаємо, 26 жовтня 2006 року неподалік ТзОВ „Шувар” підірвали машину гендиректора ринку Романа Федишина. Підприємцеві травмувало ногу, однак від вибуху загинула 14-річна дівчинка, яка випадково проходила поруч; 14 листопада, близько 8.00 біля прохідної ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод”, що на вул. Балабана, 15, розстріляли директора заводу Богдана Дацка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ