Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Станиці Луганській тривають бої між силами АТО і терористами

У місті Станиця Луганська Луганської області тривають перестрілки й ближні бої між українськими силовиками й терористами.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

За його даними, у Станиці Луганській учора зранку відбулося зіткнення українських силовиків із бойовиками, також селище кілька разів обстріляли з мінометів. Системи життєзабезпечення не пошкоджені й працюють у звичайному режимі.

Станом на 10.00 сьогоднішнього дня у Станиці Луганській все ще тривають перестрілки із застосуванням крупнокаліберних кулеметів та автоматів.

Крім того, Москаль повідомив, що протягом учорашнього дня та минулої ночі терористи «ЛНР» вісім разів обстріляли контрольовану Україною територію Луганської області (для порівняння — за попередню добу обстрілів було 12). «Найгарячіші точки» – Станиця Луганська та Кримське Новоайдарського району. Значних руйнувань інфраструктури та постраждалих серед мирного населення немає.

В інших «гарячих точках» контрольованої Україною території Луганської області (Чорнухине, Трьохізбенка, Щастя) поки що зберігається вогнева тиша.

Як повідомляв УНІАН, за минулу ніч бойовики 10 разів атакували позиції сил АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ