Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Станиці Луганській у результаті обстрілів загинула дитяча медсестра

У Станиці Луганській у результаті обстрілів загинула дитяча медсестра, прямими попаданнями снарядів повністю зруйновані кілька будинків. Про це йдеться у повідомленні на сайті Геннадія Москаля.

За середу бойовики "лнр" 35 разів обстрілювали з артилерії, мінометів, “Градів” та стрілецької зброї територію Луганської області, контрольовану українським урядом.

Під обстріли потрапили населені пункти Попасна (з артилерії обстріляна вул.Полярна, значних руйнувань нема), Кримське, Трьохізбенка, Чорнухине, м.Золоте (протягом доби обстріляно 4 рази), Артема, Вільхове, Пшеничне.

У м.Щастя в результаті обстрілу знову перебито газопровід, без газу залишаються близько шести тисяч абонентів — усе м.Щастя, кілька сіл Станично-Луганського району та кілька населених пунктів на території, що контролюється бойовиками.

"Найбільших руйнувань за вчорашню добу зазнав Станично-Луганський район, — повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. — Починаючи з 10-ї години ранку вівся обстріл із важкої артилерії вулиць Щорса, Калініна, Крупської, Красногвардійської та Жукова в районному центрі.

Снарядами пошкоджено 12 будинків, три з яких зруйновані прямими попаданнями й відновленню не підлягають.

На жаль, не обійшлося без жертв серед мирного населення. У результаті обстрілу загинула 58-річна жінка (працювала медсестрою), крім того, одну людину важко поранено — їй відірвало руку (особа пораненої встановлюється).

Під час ведення бою на вул.Каланіна кулеметні та автоматні кулі влучили в дах загальноосвітньої школи №1, де на той час видавали пенсії. На щастя, ніхто не постраждав.

Обстріли відбулися і в інших селах Станично-Луганського району.

У результаті залпового вогню з “Градів” на околиці Валуйського загорівся ліс.

У с.Артема “Градом” повністю зруйновано приватний будинок. Інформації про потерпілих немає.

Через бойові дії та пошкодження ліній електропередач, без світла залишається частина Станиці Луганської, станція Вільхова, Вільхівський дачний масив та с.Плотина".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ