Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У столиці невідомі підірвали петарду у супермаркеті та бризнули в обличчя касирки сльозогінний газ

Сьогодні, 28 січня, в Оболонському районі столиці невідомі підірвали петарду у супермаркеті у рибному відділі. Окрім того, один із чоловіків ще й бризнув в обличчя касирки сльозогінний газ. Поліція Києва розшукує зловмисників. Тепер їм "світить" до п’яти років обмеження волі або до чотирьох років ув’язнення. Про це Гал-інфо повідомили у відділв комунікації ГУ НП України в місті Києві.

"За попередніми висновками експертів, відбувся вибух піротехнічного засобу.

Сьогодні о 6:34 правоохоронці отримали повідомлення про те, що у супермаркеті в Оболонському районі Києва невідомий залишив петарду і втік. Після її вибуху заявник виявив пошкоджену рибну продукцію.

На місце події виїхали вибухотехніки та слідчо-оперативна група райуправління поліції. За попередніми висновками експертів, відбувся вибух піротехнічного засобу. Встановлено, що група осіб зайшла у торговий зал, залишила петарду у рибному відділі. Після хлопка до них підійшла працівниця супермаркету,  один із молодиків бризнув їй в обличчя сльозогінним газом.  

Зловмисники з місця події втекли. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, вилучили залишки піротехнічного засобу для проведення експертизи, а також відпрацювали прилеглу територію з метою виявлення камер відеонагляду.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ