Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У структурі ДК «Укроборонпром» буде створено авіаційний кластер, основою якого стане ДП «Антонов»

Авіакластер в структурі Держконцерну дозволить зробити авіаційну галузь України більш привабливою для світових партнерів, покращити кооперацію всередині країни, налагодити міжнародну дистрибуцію та побудувати систему ефективного управління. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Укроборонпрому.

«Антонов» - це потужний бренд, відомий у всьому світі. Він буде фундаментом авіаційного кластеру, який триматиме галузь на своїх міцних плечах. Зокрема, у «Антонова» є великий потенціал стати чи не монополістом на світовому ринку вантажної авіаційної техніки. Разом ми зможемо наблизити цю мету», - йдеться у повідомленні прес-служби ДК «Укроборонпром». 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДП «Антонов» створить авторизовані сервісні центри у Латинській Америці, Азії та Африці. Їх мета – забезпечення ефективної підтримки літаків «Антонов» та технічного супроводу через єдиний центр техобслуговування. Реалізація програми підвищить маркетингову привабливість літаків «Антонов» для ринків цих країн і  підвищить попит на них.

2014 року за результатами ефективної діяльності підприємств ДК «Укроборонпром» Кабінет Міністрів України ухвалив рішення передати в його управління ДП «Антонов». В складі ДК «Укроборонпром» «Антонов» розширив коло іноземних партнерів, підписавши низку важливих угод з Саудівською Аравією, Канадою,  презентував нові літаки Ан-178 та Ан-132 на одній з найбільших авіаційно−космічних виставок  «Dubai Air Show 2015» та планує зайнятися розробкою бойових безпілотників. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ