Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрийській єпархії відбудеться Форум молодіжних організацій

Стрийська єпархія проведе Форум молодіжних організацій. Він відбудеться 20 травня 2006 року в Стрию у будинку Духовної Просвіти. Третій за всю історію проведення Форум організований Молодіжною комісією єпархії в рамках приготування до Єпархіального Собору молоді. Перед початком Форуму до його учасників звернеться владика Юліян Ґбур, Єпарх Стрийський.
Метою проведення форуму є переосмислення участі молоді в релігійному житті Церкви та громадському житті суспільства. Окрім цього, форум є місцем зустрічі представників молодіжних організацій єпархії з метою обміну інформацією, взаємного духовного збагачення та обговорення шляхів виховання лідерів молодіжних спільнот.
Цьогорічний Форум особливу увагу приділить приготуванню до проведення тижня євангелізації в парафіях Стрийської єпархії з 1 по 10 червня 2006 року. За попередньою інформацією, учасниками Форуму будуть близько 50 учасників.
В ході Форуму будуть виголошенні три доповіді. Вони зосередять увагу на питанні, що може дати Церква молоді та окреслять спільні кроки в напрямку приготування до Собору. Завершальним етапом Форуму стане молодіжна піша проща до Гошева. Вона розпочнеться 21 травня 2006 року о 6-й ранку від Кафедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці міста Стрий. Про це повідомив о. Павло Худ, прес-секретар Стрийської єпархії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ