Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Стрийській лікарні встановили сучасне рентгенівське обладнання

У Стрийській лікарні встановили сучасне рентгенівське обладнання. Це універсальний рентгенівський комплекс на три робочих місця. Вартість медичного обладнання – 1,2 мільйона гривень. Придбання дороговартісного устаткування - це результат співпраці міської влади, обласної адміністрації та керівництва компанії «Львівтрансгаз», яка виділила кошти. Про це повідомили у Стрийській РДА.

У презентаційних заходах нового медичного обладнання взяли участь голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, начальник Головного управління охорони здоровя Львівської ОДА Сергій Федоренко, головний лікар Стрийської центральної міської лікарні Микола Лафінчук, а також керівництво компанії-інвестора.

«Важливо, аби люди, котрі проживають не у обласних центрах мали змогу отримати якісне медичне обстеження», - зазначив начальник Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Сергій Федоренко. – Адже, надання високоякісної діагностики – це першочергове завдання, яке сьогодні стоїть перед галуззю охорони здоров’я Львівщини», - додав С.Федоренко.

Окрім цього, як зазначив головний лікар Стрийської центральної міської лікарні Микола Лафінчук, співпраця із компанією «Львівтрансгаз» буде продовжена. Так, нині уже є домовленість про виділення ще цього року коштів в сумі 1,1 млн. гривень на сучасну мамографічну систему.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ