Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрийському краєзнавчому музеї «Верховина» експонується виставка мистецького об’єднання «Стрий-Ко»

Протягом січня місяця у виставковій залі Стрийського краєзнавчого музею «Верховина» експонується ХХХІ виставка цього мистецького об’єднання художників «Стрий-Ко» під промовистою назвою «Різдво надії». Повідомила прес-служба ДФ "Добре серце".

Вже традиційно відкриттявиставки «Стрий-Ко» відбулося з аншлагом. Все більше стриян приходять ще задовго до офіційної частини, щоб першими оглянути нові доробки митців, яких об’єднує не лише талант, а й бажання здивувати та зачарувати своїми роботами. Ця ж виставка особлива, оскільки має благородну мету – зібрати кошти на допомогу нашим воїнам-землякам, яких поранено на Сході України. За словами директора краєзнавчого музею «Верховина» Галини Верес, кожен українець має вносити свою лепту в перемогу в цій братовбивчій війні. Стрияни ніколи не стояли осторонь доленосних подій в державі, тому також включилися в марафон благодійних акцій на підтримку бійців, які борються за наше мирне майбутнє.

Виставка «Стрий-Ко» - це своєрідна візитівка митців нашого краю, які з року в рік вражають новизною та креативністю. ХХХІ експозиція – це неймовірний коктейль сюжетів та мистецьких знахідок приправлених національним колоритом. При цьому кожен з художників має свій індивідуальний авторський почерк. Відвідувачів виставки вразить витонченість, завершеність сюжетних ліній, розмаїття образів. Та головне тут панує неповторна за емоційним сприйняттям атмосфера, яка викликає водограй емоцій. 

Виставка «Стрий-Ко» «Різдво надії» має великий успіх тож ймовірно її продовжать до Стрітення, щоб якомога більше людей змогли відвідати та зробити свій благочинний внесок. Пам’ятаймо, що благодійність дає шанс суспільству стати кращим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ