Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрийському районі електричка зіткнулася з вантажівкою

Учора, 19 вересня, на перегоні Стрий – Більче на 1543 км в селі П’ятничани Стрийського району, на нерегульованому переїзді, пасажирський електропоїзд місцевого сполучення Львів–Трускавець зіткнувся з вантажним автомобілем КРАЗ. Електропоїзд зніс кабіну КРАЗа та протягнув його на 200 м, що спричинило сходження з рейсів першого вагона електропоїзда. Випадок стався о 17 год. 20 хв. Внаслідок аварії було госпіталізовано трьох осіб та надано медичну допомогу чотирьом пасажирам електропоїзда, які госпіталізації не потребували.

У результаті зіткнення також було пошкоджено контактні лінії електропередач протяжністю 150 м, збито дві опори цих ліній та одну опору ЛЕП «Обленерго». Рух поїздів на аварійній ділянці здійснювався по суміжній колії шляхом почергового пропуску. Станом на 05.00 год. 20.09.2006 року всі ремонтно-відновлювальні роботи завершено, рух поїздів здійснюється у звичайному режимі. Повідомив прес-центр ГУ МНС у Львівській області.
Щодо причин аварії, то, як розповіла «Гал-info» прес-секретар управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська, водій вантажівки 1978 року народження порушив правила дорожнього руху: не виконав вимоги знаку «проїзд без зупинки заборонено» та не переконався у відсутності перешкоди.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ