1 серпня в інфекційне відділення Стрийської ЦРЛ поступило п’ятеро осіб - мешканців с. Загірне Стрийського району з попереднім діагнозом – гастроентероколіт.
Ймовірний фактор передачі – споживання продуктів харчування або питної води під час святкування церковного свята. Для встановлення остаточного діагнозу в госпіталізованих взято аналізи, результати яких будуть отримані протягом трьох днів. Того ж дня в інфекційне відділення Мостиської ЦРЛ потрапило шість мешканців с. Новосілки Мостиського району, котрим теж встановлено попередній діагноз – гастроентероколіт. Ймовірний фактор передачі – споживання продуктів харчування або питної води під час святкування весілля – повідомили в прес-центрі МНС України у Львівській області.“Гастроентероколіт, - як пояснила завідувач відділення гігієни харчування Львівської обласної санітарно-епідеміологічної станції Оксана Кудла. – переважно виникає у людей з розладами шлунку”. Тому, за її словами, у гарячу пору року не рекомендується вживати гострі та жирні продукти харчування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ