Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Стрию хочуть закрити боксерський клуб

До голови Стрийської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ростислава Леніва, депутата Стрийської міської ради, надійшло звернення від майстра спорту міжнародного класу боксера Олександра Зубрихіна щодо про можливих спроб обманним шляхом привласнити спортивний зал боксерського клубу у Стрию. Про це повідомила прес-служба ЛОО ПП "УДАР".

Нагадаємо, цей спортзал було надано спортивному клубу «Ринг», який очолював Олександр Зубрихін, після його участі в Олімпійських іграх в 2001 році. В 2005 році цей зал для розвитку та популяризації боксу на Стрийщині було передано боксерському клубу «Стрияни».

«Ми зробимо все, щоб не допустити привласнення залу і зберегти його основну мету: розвиток боксу, виховання молоді та оздоровлення», – пообіцяв Ростислав Ленів.

Підтримав свого колегу зі Стрия голова фракції «УДАР» у Львівській обласній раді Іван Горон, який з відповідним запитом вийде на сесію обласної ради, що відбудеться наступного вівторка, 13 березня. «Я впевнений, обласні депутати підтримають моє звернення, бо віддати спортивний клуб, в якому займаються молоді-боксери Стрийщини, ми не маємо жодного права!» - підкреслив депутат Горон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ