Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Стрию НСНУ та ПРП визначилися з кандидатами на посаду секретаря Стрийської міськради, голів фракції та заступника голови міста

Стрийська МО Партії „Реформи і Порядок” визначилася з кандидатурами на посаду секретаря Стрийської міськради та заступника міського голови з гуманітарних питань, — повідомили «Гал-info» в управлінні внутрішньої політики Львівської ОДА. Так, на посаду секретаря Стрийської міської ради партія підтримуватиме члена партії Народний Союз „Наша Україна” В.Гарасюка, а на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань М.Мащака.

4 квітня відбулися збори Стрийської міської організації ПРП, на яких були присутні 15 членів організації, – повідомили в управлінні внутрішньої політики облдержадміністрації. На зборах партійці, зокрема, обговорили результати виборів та висловилися щодо подальшої діяльності міської організації партії Реформ і Порядок. Члени зборів вирішили не розпускати організацію, а працювати і надалі, допомагаючи двом своїм депутатам міської ради, обраним за партійним списком.
4 квітня також відбулися збори Стрийської міської організації НСНУ, на яких обрали голову фракції партії у майбутній раді. Члени СМО Народного Союзу „Наша Україна”, зокрема, визначилися щодо голови майбутньої фракції НСНУ у Стрийській міськраді та кандидатурі на посади секретаря ради. Так, на головою фракції НСНУ у Стрийській міськраді стане приватний підприємець М.Рибойчук, а на секретаря ради партія запропонувала члена НСНУ В.Гарасюка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ