Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Стрию провели конкурс на найкращого дільничного лікаря

З нагоди професійного свята Дня медика у Стрию вперше було проведено конкурс кращого дільничного лікаря та у Міському будинку культури пройшов святковий концерт. Людей у білих халатах привітав Президент Благодійного фонду «Добре серце», заступник голови Політради Української партії Олег Канівець, який подарував дитячій поліклініці райцентру електрокардіограф та оргтехніку. Про це повідомили організатори.

«Професія, обрана Вами, в усьому світі вважається найгуманнішою. Кожен день ви присвячуєте себе людям, повертаючи їм одну з найголовніших цінностей життя – здоров’я. Я впевнений, що, не дивлячись на всю складність Вашої праці, а робота медика не знає вихідних навіть у святкові дні, Ваша професія є однією з найпочесніших, престижних і поважних у суспільстві», - зазначив Олег Канівець. Він також наголосив, що, виділені з бюджету 4,50 в день на медикаменти і 4,80 – на лікарняне харчування, це просто ганебно! Не кажучи вже про основу медицини – діагностичне обладнання. В останні роки кошти знаходяться хіба на ремонт старого обладнання, нова апаратура ж з’являється лише завдяки спонсорам.

На завершення Олег Канівець побажав медикам хронічного здоров'я, рецидивуючого щастя, гіпертонічної зарплатні і вагітного гаманця. «Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!»- додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ