Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Стрию створена група „Злагода” на підтримку новообраного міського голови Романа Шрамов’ята

У Стрию створена група „Злагода” на підтримку новообраного міського голови Романа Шрамов’ята — повідомив „Гал-info” координатор Громадянського форму „Стрий” Андрій Левус. За його словами, до групи увійшли 12 депутатів новообраної Стрийської міськради з блоку „Стрий”, ГП „Пора”, ВО „Свобода” та партії „Відродження”. Очолив же її лідер блоку „Стрий” Зеновій Карпінський. Як зазначив Андрій Левус, групу „Злагода” ситуативно підтримує і місцева Партія Регіонів, однак з ідеологічних міркувань регіоналів у „Злагоду” не прийняли.
Що ж до блоку „Наша Україна” та БЮТ, то, за його словами, до групи на підтримку голови Стрия готові приєднатися тільки окремі члени цих блоків: від „Нашої України” п’ять депутатів, а від блоку Тимошенко — сім. Як наголосив Андрій Левус, якщо треба буде, ці депутати навіть готові вийти зі своїх блоків. 
Щоправда, і „Наша Україна”, і блок Тимошенко, як запевнив координатор Громадянського форму „Стрий”, не мають наміру ставати в опозицію до міського голови Стрия і вже почали налагоджувати з ним конструктивну співпрацю.
„Так, „Наша Україна” отримала заступника міського голови, одного члена міськвиконкому і двох голів постійних депутатських комісій Стрийської міської ради, БЮТ, своєю чергою, отримав голів трьох депкомісії, а також домовився з міським головою Стрия  про подальше укомплектування виконкому з членів ВО „Батьківщина”, — розповів Андрій Левус.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ