Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию троє підлітків жорстоко побили 22-річного чоловіка

У Стрию за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 22-річному місцевому мешканцю працівники міліції розпочали досудове розслідування, повідомила Ольга Марцинюк, помічник начальника Стрийського МВ.

Близько третьої години ночі 23 листопада до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що каретою швидкої медичної допомоги до Стрийської центральної районної  лікарні доставлено 22-річного місцевого  мешканця з діагнозом мозкова  кома.

 Як встановили працівники міліції, тілесні ушкодження молодий чоловік отримав під час бійки на одній з вулиць міста. Наразі відомо, що участь у сутичці брали 18-ти  та 17-річний мешканці одного зі сіл Стрийського району та 17-річний мешканець міста Львова.

«Усі обставини та учасники вказаної  події встановлюються. Проводяться слідчі дії,  призначено судово-медичну експертизу», - повідомив начальникСтрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умиснетяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ