Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У студмістечку «Львівської політехніки» зґвалтували студентку?

Уночі проти 17 березня на території студмістечка «Львівської політехніки» зґвалтували студентку-першокурсницю. Цю інформацію Гал-інфо підтвердив народний депутат Михайло Соколов, до якого за допомогою звернулися студенти, товариші постраждалої дівчини.

За словами депутата, до злочину можуть бути причетні студенти-іноземці тієї ж «Львівської політехніки». При цьому він наголосив, що адміністрація навчального закладу всіма силами намагається приховати інформацію про інцидент від громадськості.

«Дівчину тримають в профілакторії під наглядом університетської охорони. Але у мене враження, що вона не дуже хоче, щоб її так пильно охороняли. Адміністрація університету не хоче, щоб про цей випадок дізналася громадськість», – сказав він.

Депутат скерував звернення до начальника ГУ МВСУ у Львівській області та прокурора Львівської області з проханням розслідувати цей випадок якнайшвидше. Звернення було скеровано вчора, 20 березня, відповіді поки нема.

Водночас в Інтернеті поширена така новина:

"За останні 10 днів Україною прокотилась хвиля згвалтувань, які вражають своєю цинічністю. Випадки в Миколаєві та Криму отримали висвітлення в ЗМІ, але вони не є поодинокими. Безліч подібних випадків старанно не розголошують, пише в блозі Анатолій Башловка.

Вночі з 16 на 17 березня в місті Львові було виявлено біля сміттєвих баків на території студентського містечка «Львівська політехніка» згвалтована дівчина 17 років в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Стан її здоров'я лікарі розцінюють як критичний, але правоохоронні органи про цей інцидент мовчать.

Дівчина -студентка першого курсу Львівського політехнічного університету. Ні вона сама, ні керівництво студентського містечка ніяких коментарів не дають.

З цієї ситуації народний депутат України Михайло Соколов написав депутатське звернення до начальника ГУМВС Україні по Львівській області та Прокурору Львівської області з проханням взяти цю справу під свій особистий контроль і забезпечити швидке розслідування". - uainfo.censor.net.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ