Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У суботу розпочнеться III Всеукраїнський фестиваль дитячих театральних колективів «Казка у гаю»

У Музеї народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) 3-4 червня відбудеться III Всеукраїнський фестиваль дитячих театральних колективів “Казка в гаю”. Організаторами  цього заходу виступають: Міжнародний благодійний фонд “Україна 3000”; Управління культури Львівської міської ради; відділ роботи з молоддю; головне управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА, організація «Українська молодь Христові».
Уже втретє у музеї на Співочому полі біля старовинних хатин оживуть улюблені казки у виконанні юних акторів нашого міста, області та інших міст України. У фестивалі візьмуть участь 10 дитячих театральних колективів.
Зокрема, 3 червня виступлять театр-студія “Ліра” (Черкаси) – з виставою “Диво - квітка”,  театр “Погулянка” (Львів)  – з казкою “Семеро козенят”, зразковий театр студія “Маска” (Кіровоград) – з казкою “Червона шапочка”, а також творчі колективи із Самбора, Жидачева, Стрия, Мостиськ та Червонограда.
4 червня буде діяти Галявина розваг, де відбуватимуться зустрічі з казкарями, диво - велетнями, конкурси, забави,   майстер- класи, презентація журналу “Світ дитини”.
Завершиться фестиваль оголошенням переможців, нагородженням учасників, врученням подарунків від спонсорів та святковим концертом за участі Театру моди “Квіти” Франківського БДЮТу, зірочок української естради та театру “Діти майбутнього”, які подарують III-у фестивалю дитячих театральних колективів пісню “Казка в гаю”. Про це повідомили організатори фестивалю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ